IMDB TV tani është falas dhe mund të shkarkohet

Amazon ka lëshuar zyrtarisht aplikacionin IMDB TV për përdoruesit Android dhe iOS dhe ju mund ta shkarkoni falas dhe të shikoni një numër të madh filmash dhe serialesh të njohura.

Të gjithë mund ta shkarkojnë aplikacionin falas dhe të shikojnë shumë seri dhe filma të famshëm falas.

Mund të shkarkohet në të gjitha pajisjet Apple dhe në të gjitha pajisjet Android dhe në pajisjet Roku, Xbox One, Xbox Series X|S, Google TV, LG Smart TV dhe Sony PlayStation 4.

Sigurisht, do të ketë një numër të madh reklamash në aplikacion, që është e vetmja gjë e keqe, por mund ta kaloni edhe atë.

Disa nga titujt e filmave dhe serialeve që mund të shikoni në IMDB TV “Luke Bryan: Ditari im i rrugës së ndotur”, “Levera: Redemption”, “Alex Rider”, “Top Class: The Life and Times of the Sierra Canyon Trailblazers.”, “Chicago Fire”, “The Wolf of Wall Street”…

Sidoqoftë, tani për tani, kjo është e mundur vetëm në Shtetet e Bashkuara. Shpresojmë që ai të vijë tek ne së shpejti.