Hilary Duff pozon e zhveshur për kopertinën e revistës “Women’s Health”

Hilary Duff u zhvesh dhe pozoi për “Body Issue” të “Women’s Health”, duke folur për imazhin e trupit në Hollywood në intervistën shoqëruese.

“Jam krenare për trupin tim. Jam krenare që ka prodhuar tre fëmijë për mua. Unë kam arritur në një vend ku mund të jem paqësore me ndryshimet që ka pësuar trupi im”, tha ajo për revistën.

“Unë gjithashtu dua që njerëzit të dinë se një artist grimi ka vendosur shkëlqim në të gjithë trupin tim dhe dikush më ka vënë në pozicionin më të mirë”.

Për t’u përgatitur për xhirimet, Duff stërvitej katër ditë në javë, duke ngritur pesha dhe duke u fokusuar në stërvitjen e forcës.

34-vjeçarja foli gjithashtu për dashurinë e saj ndaj tatuazheve – Duff ka më shumë se 20 të përhapura nëpër krahët dhe pjesët e tjera të trupit të saj, kryesisht me një temë “tokësore”, me përjashtim të disa dizajneve argëtuese që ajo i ka të kombinueshme me miqtë – dhe së fundi shtoi fjalën “nënë” në qafën e saj me një font delikat.

“Mendoj se në moshën 34-vjeçare, sapo kam fituar shumë respekt për trupin tim”, tha ajo. “Më ka dërguar në të gjitha vendet që duhet të shkoj, më ka ndihmuar të ndërtoj një familje të bukur”.

Duff ka punuar me veten gjithashtu nga brenda, duke e sfiduar veten që t’i përmbahet një rutine të qëndrueshme terapie dhe të shtojë meditimin në praktikën e saj të kujdesit për veten.

“Ne mundohemi ta mbajmë trupin në formë dhe të dukemi sa më mirë që mundemi. Ne bëjmë botoks fytyrën dhe flokët, theksojmë vetullat, qerpikët dhe e gjithë kjo. Por unë dua të punoj brenda. Kjo është pjesa më e rëndësishme e sistemit”, tha ajo. /Telegrafi/