Gostivar, rrahu vajzën, arrestohet babai

Pjestarë e policisë e SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, dje rreth orës 13:30, kanë privuar nga liria 48-vjeçarin F.T. nga një fshat i rrethit të Gostivarit, për shkak të dyshimit se më datë 20 të këtij muaji rreth orës 20:00 në shtëpinë e tij familjare është sjellë në mënyrë agresive dhe ka sulmuar fizikisht vajzën e tij 20-vjeçare. Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.