Gjobiten 134 shoferë në Shkup, 45 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria e Brendshme dje (18.08.2021) vazhdoi me kontrollet e intensifikuara në fushën e trafikut.

Gjithsej 134 masa janë vendosur në territorin e qytetit të Shkupit, përfshirë 45 gjoba për tejkalim të shpejtësisë, 10 për vozitje pa patentë shofer, tre për mosdhënie përparësie për këmbësorët, katër për përdorimin e telefonit celular, gjashtë drejtuesit e biçikletave dhe motoçikletave, 48 për parkim të paligjshëm.

Veprimet e intensifikuara kontrollet e trafikut vazhdojnë. U bëjmë apel qytetarëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojnë në rrugë më të sigurta.