Gjithçka gati për edicionin e tretë të UNUM – të tjera detaje që nuk duhet t’i humbisni nga festivali

Me 10 ditë të mbetura deri në Festivalin e Unum, UNUM pothuajse ka përfunduar përgatitjet për edicionin më të çmendur deri më sot, me emrat më të mëdhenj në botë, si Seth Troxler, Ricardo Villalobos, Paco Osuna, Mathew Jonson, Shimza, Butch, tINI, Dyed Soundorom, Raresh, Rhadoo, Ilario Alicante, Priku, Praslea dhe mbi 80 artistë të tjerë

Është shpallur formacioni i plotë dhe është më emocionues se edicionet e kaluara.

Jo vetëm që ka artiste shumë të famshëm botëror, por do ketë edhe dy ditë shtesë dhe shumë aktivitete gjatë festivalit, kështu që të gjithë do e gjejnë vetën.

Më shumë se 85  artistë të ndryshëm, 3 skena dhe muzikë pa ndalesë! Çfarë mund të kërkojmë më shumë?

Nga e mërkura, 1 qershor deri më 6 qershor do të kthehemi në plazhet e Shqipërisë për një javë që nuk do ta harrojmë kurrë!

Drejtohuni tek www.unumfestival.com për detaje të plota dhe informacione tjera për bileta.