Gjendet një granat e pashpërthyer në Resnje

Në Stacionin Policor të Resnjes dje në orën 12:05, u raportua se në vendbanimin Turistik “Oteshevë” u gjet një granatë e pashpërthyer 47 mm nga Lufta e Dytë Botërore.

Sipas Ministrisë së Brendshme, granata u largua nga një ekspert nga Drejtoria për Mbrojtjen dhe Shpëtimin për procedura të mëtejshme.