Fillon takimi i ”grupit të zjarrit” me Ali Ahmetin

Tetovë, 4 tetor – Në Reçicë të Vogël ka filluar takim i ri mes kryetari të BDI-së Ali Ahmeti dhe të ashtuquajturit “grupi i zjarrit”.

Në takim po merr pjesë Musa Xhaferi, Blerim Bexheti, Izet Mexhiti, Nevzat Bejta, Sadulla Duraku dhe disa anëtarë tjerë të BDI-së. Ky takim vijon pas, takimit që kishte Ahmeti veçmas me degën e Çairit dhe Sarajit me 29 shtator.

Pas takimit, priten rezultate nga të dyja palët të prononcohen se për çfarë janë dakorduar./Zhurnal.mk