Ferrari ia ndalon edhe familjes Kardashian që t’i blejnë makinat e tyre luksoze

Ferrarit nuk i intereson nëse keni para të mjaftueshme për të blerë një ose disa nga makinat e tyre.

Prodhuesi italian i makinave ka një listë të zezë në të cilën përfshihen të famshmit që nuk mund t’i blejnë makinat e tyre dhe në këtë bëjnë pjesë edhe Kardashians.

Yjet si Justin Bieber, Floyd Mayweather dhe të famshëm të tjerë si familja Kardashian nuk mund të blejnë Ferrari.

Sipas Ferrarit, nuk ka asnjë listë të zezë që ndalon njerëzit të blejnë makinat e tyre.

Megjithatë, prodhuesi i makinave rezervon mundësinë për të zgjedhur me kujdes se kush ka akses në njësitë e tij më ekskluzive.

Është më shumë një realitet sesa një mit. Dhe ne kemi një shembull të saj.

Justin Bieber u ndalua të blinte një Ferrari

Ferrari urren kur një klient kërkon makinë dhe më pas dëshiron të ndryshojë atë.

Justin Bieber tregoi se nuk donte të respektonte një nga dëshirat e Ferrarit: që pronarët të modifikojnë sipas dëshirës pamjen e makinave të tyre.Artisti jo vetëm që ndryshoi ngjyrën e makinës së tij, por më pas e nxori në ankand.

Pas këtij veprimi të fundit, Ferrari vuri veton për çdo blerje të ardhshme për Justin Bieber.

Ylli i muzikës pop ka një pasion për makinat dhe shpejtësinë. Megjithatë, atij do t’i duhet ta drejtojë adrenalinën e tij drejt një marke tjetër makinash luksoze.