Fenerbahçe me kriptovalutë – interesim i madh për blerje, rritje prej 300 për qind

Klubi turk i futbollit, Fenerbahçe ka hyrë edhe në tregun e kriptovalutave.

Në fillim të javës, Fenerbahçe Token (FB Token), e cila u lançua dhe u shit paraprakisht me konferencën për shtyp ku morën pjesë Presidenti i Fenerbahçe Ali Koç dhe CEO i Paribu Yasin Oral, filluan punën.

Problemet u shfaqën në transaksione kur 500 mijë Token Fenerbahce, të shitur për 30 lira, filluan të tregtohen në paribu. Kjo e fundit dështoi dhe operacionet u ndërprenë.

Ndërsa FB Token ishte rritur në 43 lira, ai pa një ngritje të vlerës në mbi 120 lira (11.92 euro) me një rritje prej 300 për qind pavarësisht ndërprerjeve në sistem.

Paribu bëri një deklaratë pas ndërprerjes se “Për shkak të dendësisë, ka ndërprerje në porosi dhe transaksione. Ekipi ynë teknik ndërhyn për të eleminuar prishjen sa më shpejt të jetë e mundur”.