Disa rrugë në Vizbeg pa ujë

Shkup, 20 maj – Pa ujë sot nga ora 9:00 do të jenë shfrytëzuesit nga rrugët 1550 dhe 1551 në Vizbeg.

Siç kumtoi Qendra rajonale për menaxhim me kriza – Shkup, ndërprerja është për shkak të defektit të tubës F150 në rr. “Magjistrala e Adriatikut” nr. 127 Vizbeg.

Shfrytëzuesit do të jenë pa ujë deri në riparimin e defektit.