Cili është dallimi mes VMRO-DPMNE-së së Georgievskit dhe Gruevskit?

Shkup, 24 Maj – Cili është ndryshimi midis VMRO-DPMNE-së së Ljubço Georgievskit dhe Nikola Gruevskit?
Ish-ministri Nikolla Todorov i është përgjigjur kësaj pyetjeje në emisionin “Click Plus” në TV21.
Sipas tij, vetoja në Bukuresht ndryshoi shumë gjëra.

“Ne duhet ta marrim këtë si një pikë kthese. “Edhe pse i plotësuam të gjitha kushtet, edhe pse kishim një marrëveshje apo marrëveshje të përkohshme që na mundësoi të bëheshim anëtar i NATO-s edhe me referencë të përkohshme, pavarësisht kësaj ndodhi vetoja greke që e nxori vendin nga rruga në të cilën ishte. “, tha Todorov.

Rreth nesh

Adresa
8 Udarna Brigada
Shkup – RMV-të, 1000

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM