Galileo - Page 25

Imazhet në Google do të pasurohen me informacione

Herën tjetër që të kërkoni dhe të klikoni një imazh në Google, në ekranin tuaj të kompjuterit ose smartfonit do të shfaqen informacione të dobishme. Kompania ka vendosur të integrojë me thellë Knowledge Graph. E zëmë se jeni duke shfletuar në internet foto të objekteve të famshme, do të vëreni një element të ri në

1 2 3 44