Category archive

Bota - page 511

Posted on në kategorine Bota

Pens në takimin me Jëlldërëmin shprehu shqetësim për shkak të arrestimeve në Turqi

Zëvendëspresidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Majk Pens, në takim me kryeministrin e Turqisë, Binali Jëlldërëm, shprehu “shqetësim të tellë” për shkak të arrestimit të qytetarëve amerikanë dhe personalit lokal në misionet diplomatike amerikane në Turqi, si dhe të gazetarëve dhe personave tjerë në kushte të gjendjes së jashtëzakonshme, kumtoi Shtëpia e Bardhë. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Bota

Turqia shënon 79 vjet nga vdekja e Ataturkut

Më 10 nëntor, populli turk e shënon përvjetorin e vdekjes të Mustafa Kemal Ataturkut, themeluesin e Republikës së Turqisë. Megjithëse dita e kujtimit të Ataturkut nuk është një festë shtetërore, shënohet me një minutë heshtjeje. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Bota

Nuk ka ende vendim për takimin Trump-Putin

Sekretari amerikan i Shtetit, Rex Tillerson, tha se nuk ka ende vendim nëse presidenti Donald Trump do të ketë bisedime formale me presidentin rus, Vladimir Putin, në një samit ekonomik të Azisë, që do të mbahet këtë javë. Vazhdo të lexosh

Shko lartë