Call of Duty: Vanguard u njoftua me një video të Luftës së Dytë Botërore

Activision ka njoftuar zyrtarisht Call of Duty: Vanguard, titulli tjetër në ekskluzivitetin jashtëzakonisht të popullarizuar, me një video të shkurtër ngacmuese.

Edhe pse nuk zbulon shumë – video përbëhet kryesisht nga pamjet e katër lokacioneve të ndryshme ku të gjithë kanë një fytyrë misterioze – duket se loja do të zhvillohet gjatë Luftës së Dytë Botërore, ndoshta në katër fronte të luftës.

Detajet janë aktualisht të qarta, por më shumë do të zbulohen në lidhje me Call of Duty: Vanguard në ngjarjen në lojën Battle Royal, Call of Duty: Warzone më 19 gusht.

Call of Duty: Vanguard po zhvillon Sledgehammer Games, të cilat drejtuan Call of Duty: Advanced Warfare dhe Call of Duty: VVII.

Loja e re vjen pasi shteti i Kalifornisë paditi Activision Blizzard për gjoja kultivimin e një kulture të “ngacmimit të vazhdueshëm seksual”.