Besimi: Jemi në një periudhë kur tre kriza vijojnë njëra pas tjetrës

Shkup, 4 Maj – Ministri i Financave Fatmir Besimi sonte është i ftuar në “Click Plus” në TV21 ku diskutohet për buxhetin dhe borxhin publik të vendit.

Besimi theksoi se vendi është në një periudhë kur tre kriza të rënda pasojnë njëra pas tjetrës.

“Një është nga Covid nga viti 2020. Më pas, 2021 filloi një rikuperim. Ne kemi pasur rritje nga tremujori i dytë, i tretë dhe i katërt, edhe pse i pari ka qenë në rritje negative”, tha Besimi.