Bastiset shtëpia e 26 vjeçarit nga Manastiri, i gjenden 14 paketime heroinë

Gjatë ditës së djeshme, Policia për Kriminalistikë në Manastir, kanë arrestuar 26 vjeçarin B.M nga Manastiri, informon Zhurnal.

Gjatë bastisjes në shtëpinë e tij, janë gjetur 14 paketime heroinë, disa lloje tableta, matëse digjitale dhe mjete tjera nga materje të panjohura si dhe të holla të ndryhsme.

Ai është dërguar në stacion policor dhe pas zbardhjes së rastit kundër tij do të ngritet kallëzim adekuat penal./Zhurnal.mk