Artistja e re e skenës Rea debuton me projektin muzikor “Merrëm”

Skenës muzikore kosovare i shtohet edhe një artiste e re në treg por me një bagazh të madh artistik!

Rea, është emri e cilës me këngën “Merrëm” nis karrierën e saj që nga data e lansimit të këngës e deri në vazhdimësi, shkruan InfoKosova.

Rea, synon të arrijë majat e suksesit dhe të sjellë art, qoftë përmes tekstit por edhe përmes video-spotit.

Vlen të theksohet se teksti është shkruar nga vet artistja Rea.

Prizreni ështe shtëpia artistike në të cilën gjeti vetën për realizimin e video-spotit, e që padyshim mund të cilësohet film i metrazhit të shkurtër.

Rea’n e kemi parë edhe më herët në rrjetet sociale përmes së cilave ka promovuar talentin e saj, vecanërisht në Tiktok dhe Instagram!