Arrestohet një grabitës në Veles, zbardhen katër vjedhjet e rënda

Veles, 13 maj – Nëpunësit policor nga SPB Veles dje e privuan nga liria S.D.(42) nga Velesi i cili dyshohet se natës ndërmjet datës 09 dhe 10.05.2022 ka kryer katër vjedhje të rënda në tre objekte shitëse dhe në një kopsht në rajonin e Velesit.

Siç informon MPB, personi është mbajtur në Stacionin policor në Veles, ndërsa një pjesë e gjërave janë gjetur dhe u janë kthyer pronarëve.

Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër S.D. do të ngritet padi adekuate