Arrestohet grabitës në Shkup, ka vjedhur në autobus

Sot (13.9.2022), në orën 7, në f Volkovë, Shkup, policë nga Njësiti për Punë të Brendshme – Departamenti për çështje kriminale, Gjorçe Petrov, kanë privuar një të mitur nga f. Volkovo.

Ai dyshon se më 10.09.2022, në ora 23:15, në lagjen Damë Gruev në Shkup, në një autobus të JSP-së, së bashku me dy persona të tjerë, është kanosur me send të mprehtë nga V. N. (19) nga s. Orman mori një çantë shpine me sende.

Është njoftuar prokurori publik dhe pas dokumentimit të plotë të rastit do të vijojë parashtresa përkatëse.