Arrestohet 59 vjeçari nga Koliçani, qëllimisht shkaktoi zjarr në Pagarushë

Shkup, 11 gusht – Dje rreth orës 19:20 është arrestuar 59 vjeçari F.S nga fshati Koliçan i Poshtëm, informon Zhurnal. Policia ka vepruar pas një denoncimi më datën 9 gusht në ora 11:55 sipas së cilës në rrugën që çon drejt fshatit Pagarushë, është vërejtur se po lëvizë një person me veturë Shkoda Felicia dhe me çakmak ka ndezur barin që kanë qenë rreth rrugës. Janë ndërmarë masa dhe personi është arrestuar. Zjarri është shuar nga njësia e zjarrfikësve në Shkup.

Kundër F.S do të ngritet kallëzim penal./Zhurnal.mk