Arrestohet 25 vjeçari nga Reçica e Vogël, kreu vjedhje bashkë me një 17 vjeçar

Dje rreth orës 14:00 zyrtarët policorë kanë arrestuar 25 vjeçarin A.R nga Reçica e Vogël nën dyshimin se me një 17 vjeçar këtë muaj kanë kryer vjedhjen e parave nga një kolonial në Kamjan të Tetovës, informon Zhurnal.

Ai ka pranuar veprën dhe pas dokumentimit të rasitt, kundër tij dhe kundër të miturit do të ngriten padi adekuate penale./Zhurnal.mk