Arrestohen dy persona nga Koçani, në shtëpinë e tyre gjendet marihuanë

Shkup, 25 nëntor – Dje në Koçan, policia ka arrestuar 45 vjeçarin E.D. Gjatë bastisjes në shtëpinë e tij, është gjetur marihuanë, matëse digjitale dhe prerëse me copëza marihuane. Ai ësht mbajtur në stacionin policor dhe pas dokumentimit të rastit, kundër tij do të ngritet kallëzim adekuat penal, informon Zhurnal.

Gjithashtu, dje policia në Koçan ka arrestuar edhe 33 vjeçarin K.A. Edhe tek ai është gjetur marihuanë në shtëpi. Edhe kundër tij do të ngritet kallëzim penal./Zhurnal.mk