Arrestohen 14 persona për drogë gjatë kontrolleve në objektet hotelierike në Shkup

Shkup, 1 Maj – Mbrëmë zyrtarët policorë të SPB Shkup kanë kryer kontrolle në objektet hotelierike në zonën e Shkupit, duke privuar nga liri 14 persona, për shkak të dyshimit për “prodhim dhe shpërndarje të paautorizuar të narkotikëve, substancave psikotrope dhe prekursorëve”.

Kështu, te A.G.(21), S.N.(24), S.D.P.(25), A.Z.(24), H.J.(18), M.K.(23), A.N.(28) është gjetur marihuanë, ndërsa te S.S. (18), S.V. ( 33), I.T. (25), M.K. (29), L.N. (19) dhe K.M. (29) është gjetur pluhur i bardhë, dhe tek T.B. (22), përndryshe të gjithë nga Shkupi.

Personat janë ndaluar në stacionin policorë dhe ndaj tyre do të ngrihet kallëzim nga neni 215 i Kodit Penal.