Aksident në Tetovë , vetura godet një person

Një aksident sapo ka ndodhur afër Restorant ” Grand” në Tetovë.

Një person sipas informatave të para është shkelur nga një veturë por nuk janë dhënë detaje të tjera, Policia është në vendngjarrje dhe pritet të jepë më shumë informacione për këtë rast.