Aksident në Ramanli të Kumanovës, dy të lënduar rëndë

Ministria e Punëve të Brendshme ka kumtuar detaje për aksidentin në Ramanli të Kumanovës.

Aksidenti është denoncuar në ora 16:10, ndërkaq në të janë përfshirë dy vetura. Njëra me targa të Tetovës e markës “Polo” dhe një me targa të Zvicrës e markës “BMë”.

Dy persona janë rëndë të lënduar, por detaje të tjera nuk kumtohen nga MPB-ja, pasi ende nuk ka përfunduar ekspertiza.