186 pacientë të shtrirë në klinikat COVID dhe në spitalet e përgjithshme

Shërbimi Spitalor i Kosovës bën të ditur se janë 186 pacientë të shtrirë në klinikat COVID dhe në spitalet e përgjithshme.

Në raport thuhet se 136 të konfirmuar Covid-19 pozitivë, 117 me oksigjeno-terapi dhe dy në gjendje të rënduar shëndetësore

Në QKUK, 95 pacientë të shtrirë, 54 prej tyre Covid-19 pozitivë, 69 me oksigjeno-terapi

Klinika Infektive, 53 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 39 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 3 pacientë

Në spitalet e përgjithshme po trajtohen 72 pacientë, 65 prej tyre Covid-19 pozitivë, 40 me oksigjeno-terapi.

Spitali i Prizrenit, 18 pacientë

Spitali i Gjakovës, 29 pacientë

Spitali i Pejës, 14 pacientë

Spitali i Gjilanit, 19 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 9 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë.