Zyrtare: Tottenham dhe Coca-Cola nënshkruajnë marrëveshje

Tottenham Hotspur ka njoftuar për marrëveshjen me Coca-Cola.

Skuadra e Tottenham Hotspur ka njoftuar për një marrëveshje disa vjeçare me brendin botëror, Coca-Cola.

Si pjesë e marrëveshjes, produktet e Coca-Cola, sikur Coca-Cola dhe Coca-Cola Zero do të jenë në dispozicion të tifozëve të Spurs.

Partneriteti bazohet në trashëgiminë e pasur të Coca-Cola duke mbështetur futbollin nga niveli bazë në skenën botërore, para Kupës së Botës 2022.