Zjarri në rajonin e Dibrës, arrestohen gjashtë persona nga Kumanova dhe dy shtetas të Shqipërisë

Shkup, 14 gusht – Ministria e Punëve të Brendshme informon se gjatë ditës së djeshme janë privuar nga liria tetë persona pas paraqitjes së zjarrit në fshatin Melaniçani i Epërm në rajonin e Dibrës, transmeton Alsat.

Ndërkaq një person është marrë në bisedë indormative.