Zjarret në Maqedoni/ Shekerinska njofton për ndihmë nga Sllovenia

Shkup, 3 gusht – Sa kam biseduar me ministrin slloven të Mbrojtjes, Matej Tonin- Sllovenia i vë në dispozicion të gjitha kapacitetet e veta në shuarjen e zjarreve tek ne, ka bërë të ditur në profilin e saj në Fejsbuk, ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska.

“Tashmë ka filluar komunikimi mes institucioneve. Mirënjohje deri te miqtë dhe aleatët tanë në NATO. Faleminderit Matej!#NejemiNATO”, ka shkruar në Fejsbuk, Shekerinska.