Zjarr në afërsi të lumit Vardar në Saraj (Video)

Para pak çastesh një zjarr ka ndodhur në një hapsirë me drunj afër lumit Vardar në Saraj, ndërsa afër zjarrit gjenden edhe disa mini deponi të egra.

Ende nuk dihen shkaqet që çuan deri te zjarri , zjarrfikësit janë në terren dhe po bëjnë përpjekje për shuarjen e tij./KlanMacedonia/

https://www.facebook.com/KlanMacedoniaTelevision/videos/4740439402749043/