Zjarr i ri është aktiv në fshatin Kiselicë të Kriva Pallankës

Kriva Pallankë, 5 gusht – Në fshatin Kiselicë të Kriva Pallankës para një ore është aktiv një zjarr i madh pyjor.

Ekipe të Njësisë territoriale kundër zjarreve nga Kriva Pallanka janë në terren. Prej atje informojnë se zjarri ka përfshirë pyje, por ka edhe erë që në mënyrë shtesë e ngarkon situatën.

Në terren janë edhe Ekipet për përgjigje dhe intervenim të katastrofave nga Organizata komunale të Kryqit të Kuq të Kriva Pallankës e cila me vullnetarë ditëve të kaluara ndihmon në shuarjen e zjarreve si dhe mbështetje logjistike në sigurimin e ujit të pijshëm. Në terren ata janë aktiv dhe të përfshirë drejtpërdrejtë në ndihmë në përballje me zjarret, jo vetëm në Kriva Pallankë por edhe në Rankovc dhe Kumanovë.