Zgjedhjet lokale/ TDP do të garojë në 30 komuna

Shkup, 13 gusht – Sipas informacionit jozyrtar, dhe i cili ende nuk është konfirmuar me një deklaratë zyrtare, PARTIA DEMOKRATIKE TURKE po përgatitet të konkurrojë me listat e saj në Zgjedhjet Lokale që do të mbahen në Maqedoninë e Veriut më 17 Tetor 2021 shkruan TetovaSot.


Sipas informacionit që kemi marrë nga drejtuesi i lartë TDP’se , i cili nuk donte që emri i tij të zbulohej, TDP synon të konkurrojë me listat e anëtarëve të Këshillit të tij në afërsisht 30 Komune në të gjithë vendin, dhe thuhet se synon të konkurrojnë me kandidatin për Kryetar Komune në 8 komuna përcjellë TetovaSot.
Duke pasur parasysh që TDP, e cila po përgatitet të hyjë në zgjedhje me një strategji të tillë në përputhje me kërkesën nga degët, do të ndikojë shumë në rezultatet dhe balancat e zgjedhjeve në Komunate ne të cilat ka konkurruar ma par me lista te anetareve të keshilliave dhe kandidate per Komuna.Ts