Zendeli: BDI dhe ASH/AAA vrapojnë pas LSDM-së e BDI-së për qëllime partiake

Shkup, 19 gusht – Deputeti i Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli, sot pas zyrtarizimit të koalicionit VMRO-ASH-Alternativa, ka shkruar se dallimi mes këtij koalicioni dhe koalicionit të tyre me LSDM-në, është se i pari është për qëllime partiake, ndërsa e dyta për të ardhme më të mirë për qytetarët dhe shtetin, informon Zhurnal.

Sipas tij, kur BESA bëri koalicion me LSDM-në të gjithë u ngritën në këmbë me fjalë të rënda. Besa kështu vazhdoi rrugën me LSDM-në dhe betonoi qëllimet pro perëndimore të vendit.

https://www.facebook.com/fadil.zendeli/posts/10159588471979835