Zelenskyy e thotë qartë: Vetëm takimi im me Putinin e mbyll luftën

Në mesazhin e fundit drejtuar popullit ukrainas, presidenti Zelenskyy deklaroi se është i bindur se vetëm një takim i drejtpërdrejt i tij me liderin rus, Vladimir Putin do të mund t’i japë fund luftës në Ukrainë që tashmë zgjat prej 24 shkurtit.

Zelenskyy shtoi se nuk do të pranojë asnjë takim të mundshëm me negociatorë rusë, pasi gjithçka është në dorën e tij dhe të Putin.

“Pa të vendimet nuk merren dhe ne e dimë mirë këtë. Dhe nëse flasim për një vendim për t’i dhënë fund luftës, pa të (Putin) ky vendim nuk do të merret po paguajmë një çmim të lartë, por me siguri do të ketë fitore”, u shpreh presidenti Zelenskyy.