Zaev: “E majta” është fajtore për mos ndryshimin e Kodit Zgjedhor

Shkup, 18 gusht – Sipas kryeministrit Zoran Zaev, partia “E majta” është fajtore se pse nuk u miratuan ndryshimet në Kodin Zgjedhor.

Ai shton se dy deputetët e kësaj partie kanë propozuar 750 amendamente në ndryshimet ligjore.

Për përvjetorin jubilar, Telegrafi po sjell risinë e parë

E SPONSORUARKLIKO KËTU

“Nuk e di se cila parti opozitare më akuzon, nuk e di fajtorin. E majta. Me 750 amendamente e bllokojnë ligjin”, tha Zaev.

Ai tha se është njoftuar nga kryetari i Kuvendit se nuk do të miratohen ndryshimet në Kodin Zgjedhor për shkak të bllokimit dhe se në zgjedhjet lokale nuk do të ketë ndryshime në kodin zgjedhor.