Xinjiang me pasuri burimesh natyrore, një nga destinacionet më të njohura në Kinë

  1. Jetë e ëmbël

Rajoni i #Xinjiang ka shumë pasuri burimesh natyrore. #Turpan, një nga destinacionet më të njohura në rajonin e Xinjiang-ut, është i famshëm për kultivimin e rrushit. #Kinë

Ndërtesa më e lartë në Pekin #Kinë

Qyteza e lashtë Xiasi në #Guizhou #Kinë

4. Ura e Ylberit po kthehet në sajtin më të vizituar turistik në #Fujian të Kinës. Kjo urë ka thyer rekordin Guinness për “Skulpturën më të madhe në botë të dorës së Budës”
Kjo urë është 99m e gjatë dhe ndodhet në Guxi Xinghe në kontenë Youxi.