Videoja e maces që përpiqet të trembë djalin ka bërë të qeshin në rrjetet sociale

Së fundmi në Reddit është publikuar një video në të cilën një djalë dhe macja e tij shijojnë një lojë mjaft të pazakontë.

Dyshja simpatike po ndjek nëpër shtëpi në lojën “kush kë do trembë i pari”.

Në kuadrin e parë, macja vrapon drejt djalit dhe kërcen kur i del mu përpara.

Në kuadrin e dytë, djali vrapon, dhe macja pret në pritë dhe kërcen vetëm kur djali është shumë afër.

Përdoruesit e Reddit u emocionuan me këtë lojë, “Kjo më gëzon në mënyrë të papërshkrueshme. I uroj shumë vite argëtim dhe aventurë”, “Stërvitje macesh për gjueti”, “Duket se djali arriti të trembë edhe macen”, “Miq për jetën”.