Velkovski: Opozita sot nuk arriti të bllokojë punën e Kuvendit

Shkup, 10 Maj – Dime Velkovski nga LSDM në Tv24 tha se bllokada nuk ndryshon nga vitet e kaluara.

– Sot ata dështuan në bllokadën e tyre dhe u hutuan. Të gjithë deputetëve që paraqitën një amendament në rendin e ditës, të gjithë kishin të drejtë ta sqaronin. 37 deputetë thirrën për të diskutuar për kalimin e rendit të ditës dhe u miratua, ku për tre deputetët e parë të opozitës që propozuan zëvendësimin e marrësve me të tjerë, ne votuam dhe kjo i ngatërroi të gjithë, tha Velkovski.