Vdes poeti Adem Shkreli

Ka vdekur gazetari veteran dhe poeti Adem Shkreli.

Lajmin e kanë bërë të ditur të afërmit e tij.

Ademi është vëllai i poetit të njohur Azem Shkreli, si dhe i Hys, Ymer, e Afrim Shkrelit.

Vëllezërit Shkreli kanë dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në kulturën shqiptare.