Vazhdojnë pritjet e gjata në pikat kufitare

Shkup, 21 gusht – Intensiteti i trafikut në rrugët jashtë zonave urbane është rritur. Në VK Tabanoc pritja është rreth një orë për dalje dhe hyrje dhe në VK Bogorodica pritja është rreth 40 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka vonime për hyrje dhe dalje nga vendi.