Valmir Shkreta,talent i futbollit nga Hani Elezit,Kosovë

Valmir Shkreta,një futbollist i talentuar nga Hani Elezit,karrierrën e filloi në Shkollën e futbollit Sharri nga Hani Elezit,me trajnerët Besar Lurin dhe Bujamin Bushin,pas një periudhe të suksesshme me shumë trofe,në turne të ndryshme brenda dhe jashtë vendit ai tashmë bënë pjesë në Fc Sharri në U17,ku me një grup futbollistësh të rinj e të talentuar dhe një trajner jashtëzakonisht punëtor,korrekt dhe ambicioz si Muhabi Bushi,ku po tregojnë suksese në secilën ditë,cdo herë e më shumë.

Përkrahje të madhe për Valmirin dhe shokët e tij kishin nga prindi i Valmirit,Alaudin Shkreta,ku njihet si një person jashtëzakonisht mbështetës për klubin dhe është një afarist i suksesshëm dhe human.

Ne i urojmë Valmirit shëndet dhe suksese si futbollist.