Ulet edhe më tej çmimi i naftës në berzat botërore

Raundi i fundit i negociatave mes Ukrainës dhe Rusisë, filloi të ulë çmimin e naftës, e cila prej 130 dollarëve para një jave, ka rënë nën 100 dollarë amerikanë, informon Zhurnal.

Çmimet e naftës mëngjesin e sotëm u ulën edhe më tej.

Mëngjesin e sotëm në tregun amerikan, çmimi i një barele u ul për 4,1% përqind, në 98,8 dollarë./Zhurnal.mk