Ukrainasit shfaqin talentin e tyre përmes parullave anti-ruse

Shumë ukrainas po përdorin humor për të treguar kundërshtimin e tyre ndaj agresionit rus.

Në Lviv, ka tabela në të gjithë qytetin me karikatura dhe imazhe që festojnë rezistencën e vendit.

Historitë e sfidës festohen, si ajo e ishullit të gjarpërinjve, e cila kur u dërgua me radio nga një luftanije ruse për t’u dorëzuar, në vend të kësaj u tha atyre të “shkoni vetë”.

Historia festohet në një poster në Lviv me titull “David vs Goliath: A ju kujtohet se çfarë ndodhi?”.