Tre helikopterë janë drejtuar drejt Maçevës

Shkup, 6 gusht – Tre helikopterë, nga të cilët një i Maqedonisë së Veriut dhe dy të Serbisë janë drejtuar për në fshatin e Berovës, Maçevo, ku situate me zjarrin është kritike dhe ka rrezik për disa shtëpi, kumtoi pasdite në Fejsbuk drejtori I Qendrës për menaxhim me kriza, Stojançe Angelov.

“Helikopterët do të vazhdojnë të veprojnë në këtë rajon Pehçevë-Dellçevë-Berovë derisa ka dritë të mjaftueshme gjatë ditës”, ka shkruar Angelov në Fejsbuk. f