Todorov: Nëse do të kishim ndjekur një politikë të zgjuar në fillim të viteve 90-ta, do të kishim qenë anëtarë të BE-së bashkë me Slloveninë

Shkup, 24 Maj – Ish-ministri Nikolla Todorov sonte në“Click Plus” në TV21 theksoi se po të kishim ndjekur një politikë të zgjuar në fillim të viteve 90-ta, do të ishim anëtarësuar në Bashkimin Evropian së bashku me Slloveninë.

“Edhe atëherë, një dritare mundësish u hap për ne dhe Slloveninë… Nga një pozicion i tillë fillestar, ne u sollëm për të qëndruar në mesin e të fundit të mbërthyer në një stacion të përjetshëm të quajtur Ballkani Perëndimor, dhe ne nuk mund të dalim saktësisht nga ky stacion i përjetshëm, sepse na ka munguar vrulli. Dhe momenti është shumë i rëndësishëm në politikë,” tha Todorov.