Të jesh një menaxher i suksesshëm si Jeton Sinani

Jeton Sinani,një menaxher me të vërtet i sukseshëm nga Shkupi,një njeri i shkathët si Jetoni dhe me plot suksese,me të vërtet është i dobishëm edhe për rrethin e shoqërinë.

Ai tash e disa vite ka dhe lokalin që quhet “Eight” në Çarshi të Vjetër,ku frekuentohet nga gjitha viset shqiptare.

Mikpritja e mrekullueshme dhe afërsia me klientët e bëjnë Jetonin me bashkëpuntor të suksshëm,ai rregullisht e bënë lokalin që të jetë sa më IN me kohën.

Përveç frekuentimit të njerëzve për kafe dhe pije të ndryshme ditore,Jetoni përkujdeset që t’a shtojë edhe më shumë gjallërinë Çarshisë,duke organizuar mbrëmje të ndryshme muzikore me këngëtarë të ndryshëm.

Jetonit i urojmë shëndet dhe suksese të pandalshme.