Stoltenberg: Lufta do të përfundojë në tryezën e bisedimeve

Lufta në Ukrainë me shumë gjasa do të përfundojë në tryezën e bisedimeve, sipas një deklarate të Jens Stoltenberg, sekretari i përgjithshëm i NATO-s, shkruan BBC.

“Ne do ta mbështesim Ukrainën për aq kohë sa do të jetë e nevojshme. Ne do të mbështesim Ukrainën që të mbizotërojë si një shtet i pavarur sovran në Evropë dhe më pas kjo luftë ka shumë të ngjarë të përfundojë në tryezën e bisedimeve.

Dhe rezultati i kësaj do të varet tërësisht nga forcat në fushën e betejës, kjo është arsyeja pse ne po i mbështetim ata”, theksoi Stoltenbergu. /abcnews