Sot fillon stina e vjeshtës

23 shtatori shënon përfundimin e stinës së verës dhe stinës së vjeshtës.

Institutit Hidrometeorologjik i Kosovës ka bërë të ditur se në stinën e vjeshtës astronomike dita me natën do të jenë të barabarta.

Do të ndodh ekuinoksi vjeshtor dhe pastaj ditët vazhdojnë të shkurtohen për një minut dhe netët të zgjaten për një minut.