Sonte përsëri shtrenjtohen derivatet

NGa sonte në mesnatë përsëri do të shtrenjtohen derivatet. Benzina dhe dizeli, që të dya do të shtrenjtohen për 1,5 denarë për litër, informon Zhurnal.

Çmimi i benzinës EUROSUPER BS 98 do të kushtojë 85,5 denarë, ndërsa BS 95 do të jetë 83,5 denarë. Çmimi i dizelit do të jetë 87,5 denarë për litër.

Shtrenjtohet dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri për tre denarë, dhe çmimi i ri do të jetë 84 denarë./Zhurnal.mk