Shenja Zodiakut që jetojnë duke krijuar tensione dhe probleme për të tjerët

Janë disa shenja të zodiakut që shkaktojnë dëme vetëm nëse marrin frymë. Telashet e tyre do të reflektojnë te ju. Për kë e kemi fjalën?!

Luani

Luani ka një gojë të madhe dhe e përdor atë për të folur pa pushim. Luani shpesh është i mërzitur dhe dembel. Ai është gjithashtu dominant dhe dëshiron të jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes së të gjithëve. Vëmendja mund të shkojë në gjëra ekstreme nëse do të fitojë vëmendjen e të gjithëve, transmeton Top Albania Radio.

Akrepi

Akrepi mund të mbajë një sjellje të qetë dhe të ftohtë por ju nuk mund ta lini atë të bëhet revolucionar dhe të jeni ndihmësi i tij. Ai do t’ju joshë, sepse do t’ju fus në telashe. Ai është mbreti i errësirës dhe i fshehtësisë. Ndërsa ai mund të mbajë me sukses një sekret, ju nga ana tjetër përsëri do të keni një problem me ta.

Shigjetari

Shigjetari është sigurisht energjik dhe optimist, i pëlqen të bëjë shaka dhe t’i shohë gjërat me humor. Mendimi i tij i tepruar i bën problemet e vogla më të mëdha se sa duhet dhe ju do ta gjeni veten në një botë reflektimi. Është shumë konkurrues edhe në gjëra të vogla.

Ndërkaq, ka disa njerëz që pavarësisht moshës nuk do të rriten kurrë, ndaj keni dëgjuar për sindromën e “Pitter Pan”. Edhe te shenjat e horoskopit ka nga ata që humbasin nëpër ëndrrat dhe iluzionet e veta duke u larguar nga realiteti me një qëndrim prepotent sikur janë më të mirët. Këta janë thjesht njerëz të papjekur dhe kanë zakonisht këto shenja në horoskop.